Interim management
Wij realiseren uw projecten van begin tot eind

Interim management

Interim management

We vervullen verschillende rollen binnen projecten en organisaties. Dat zijn inhoudelijke rollen op het gebied van bijvoorbeeld contract, techniek, omgeving of communicatie. Maar ook in de sturing, denk daarbij aan de IPM-rollen. Verder zijn we inzetbaar voor interim klussen in de lijnorganisatie. Dit doen we vaak zelf, maar zeker ook samen met onze Best Business Friends.

Meer over HAEVER!

Lijnmanagement

Heeft u een functie die tijdelijk vervuld moet worden bij uw organisatie of reorganisatie? Wij helpen graag met het opzetten van nieuwe structuren. Ook zijn we prima in staat om tijdelijk op de winkel te passen. Hierbij kunnen we de rol van afdelingshoofd en teamleider vervullen. Ook zijn we in te zetten als kwartiermaker om te helpen bij het het zetten van de eerste stappen op de nieuwe weg.

Adviseurs

Onze adviseurs vullen graag rollen in op het gebied van inkoop en contracteren, de techniek, gebiedsontwikkeling en vanuit de diverse omgevingsaspecten. Ook op het gebied van communicatie bij projecten voegen we waarde toe aan uw team. Samen met de andere projectteamleden zorgen we ervoor dat we samen de weg naar succes bewandelen.

IPM-rollen

Veel projecten worden ingevuld volgens het IPM-model, of iets wat daarop lijkt. We hebben ruime ervaring in het aansturen van (project)teams en het bewaken van de integrale scope. Of het nu gaat om een technisch manager, contractmanager of projectmanager, we vullen de rol graag in. Samen met het projectteam bouwen onze mensen graag aan de weg naar een mooiere toekomst.

Groen leven in hartje Diemen

Op rails-afstand van geliefd Amsterdam. Wonen aan het water, vrijuit spelende kinderen, take-away koffie en eten om de hoek. Een goede school binnen handbereik en ideale uitvalswegen naar werk, vrienden of familie. In het groen. Veel groen. Je vindt het in Park Valley. Een nieuw te bouwen groene wijk met 716 woningen, variërend in huur en koop, grootte, hoogte en vormen. Een kleurige woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen. Vanuit HAEVER! begeleiden we de opstalontwikkeling van het project namens BPD.

De Vechtdalverbinding, een enorme operatie

Het grootste infrastructurele project van de provincie Overijssel waarmee de veiligheid, leefbaarheid en doorstroming in het gebied wordt verbeterd. Op ongeveer 40 kilometer provinciale weg vindt nieuwbouw, reconstructie en groot onderhoud plaats. Een enorme operatie met veel betrokken stakeholders, weggebruikers en bewoners. En een project waar de politiek ook zeker een rol speelt. Met de realisatie van een nieuw knooppunt op de A28, het realiseren van een nieuwe weg (2×2) tussen Zwolle en Dalfsen, het reconstrueren van 12 kilometer bestaande weg heeft de N340 een enorme facelift gekregen. HAEVER! is verantwoordelijk het project binnen binnen de kaders en in samenwerking met alle stakeholders voor elkaar te krijgen. En dat gaat lukken!!

Energized!

Groene stroom voor 2 miljoen huishoudens! Dat genereert het windgebied Hollandse Kust (zuid) als het in 2023 volledig operationeel is.

Onlangs werd het nieuwe landstation op de Tweede Maasvlakte succesvol in bedrijf genomen. Dit wordt ook wel ‘energized’ genoemd. Het landstation zet de spanning van het toekomstige windgebied om van 220 kV naar 380 kV. Zo wordt de windenergie van zee via het hoogspanningsstation Maasvlakte 380 kV verbonden met het landelijke hoogspanningsnet. Vanuit HAEVER! leveren we de contractmanager bij Tennet, die een bijdrage heeft geleverd aan deze belangrijke stap voor het project.

Andere diensten

Advies

Onze adviseurs zijn in te zetten op veel verschillende thema’s binnen uw organisatie of project. Ontdek welke expertise we in huis hebben.

Training & Coaching

Op zoek naar een dagvoorzitter, een begeleider voor uw teambuilding, of een persoonlijk coach? HAEVER! verzorgt verschillende coachingstrajecten.

Snel een interim manager nodig? Neem contact op!

We kunnen bijna alle projecten binnen uw project invullen. Dus neem gauw contact met ons op, dan kijken wij wat we kunnen betekenen!

Of bel ons direct via 06-53513972

Contactformulier

Contactformulier

Onze opdrachtgevers

© 2024 - Haever

webdesign MoreCC realisatie