Over Haever!
Over HAEVER!

De weg naar een mooiere toekomst

Wie zijn wij?

HAEVER! is een netwerkorganisatie. Opdrachten vullen we in met eigen collega’s of professionals uit ons landelijke netwerk. We werken met plezier en zijn een topper in ons vak. We hebben veel deskundigheid in huis en zoeken waar nodig naar creatieve oplossingen. Voor elke uitdagende klantvraag binnen ons werkveld bieden we een gerichte aanpak. Kom maar op met uw vraag!

Bekijk het team

Onze mensen

Else is communicatieadviseur en tekstschrijver/contentmaker en heeft ervaring met uiteenlopende onderwerpen.
Else
Adriaans
Communicatieadviseur
Rob Berentsen is een ervaren en veelzijdig contractmanager in de bouwwereld van infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling.
Rob
Berentsen
Contractmanager
Age heeft als contract- en projectmanager veel ervaring met complexe infrastructurele werken en weet deze in de bestuurlijke context een plek te geven.
Age
Beuving
Projectmanager
David heeft veel ervaring als adviseur en projectmanager van complexe (infrastructuur)projecten bij publieke én private opdrachtgevers.
David
van Hasselt
Projectmanager
Esther heeft vele jaren ervaring als project(management)ondersteuner op verschillende complexe infrastructurele projecten bij de publieke overheid.
Esther
Horstink
Projectondersteuner
Marc is een zeer ervaren contractmanager die zich thuis voelt in complexe infrastructurele opgaves en geniet van bijzondere samenwerkingen.
Marc
Jacobs
Contractmanager
Rob heeft veel ervaring op het gebied van Design & Construct-contracten in de infrastructuur aan zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde.
Rob
Limbourg
Technisch manager
Marita is gewend om samen te werken met verschillende partijen bij grote infrastructurele projecten en Natura 2000 projecten.
Marita
van Opstal
Adviseur Omgeving
Jeroen heeft veel ervaring binnen complexe infrastructurele (natte) projecten voor rijks- en provinciale overheden.
Jeroen
Zuurveld
Contractmanager
Danique wil de wereld van de gebiedsontwikkeling verder ontdekken en daarbij vooral met oog voor de gebruiker
Danique
van Dijk
junior adviseur gebiedsontwikkeling

Succes als roadmap

Wij vergroten de haalbaarheid van uw projecten. Samen creëren we úw “roadmap to success”. Wanneer is een project geslaagd? En hoe is de bestuurlijke samenwerking effectief? Samen bepalen we welke beslissingen hiervoor nodig zijn en welke aanbestedingsstrategie effectief is. Hierin helpen we u op basis van onze eigen kennis en ervaring.

Co-creatie in de bouwketen

Een project realiseren doe je samen. Dit vormt de basis voor onze aanpak. De HAEVER! collega’s hebben veel ervaring met innovatieve contractvormen en zitten aan alle kanten van de tafel. Daarmee kunnen wij (bij)sturen en verbinden in de samenwerking door partijen binnen uw project.

Best Business Friends (BBF’s)

We willen elke klantvraag beantwoorden! Daarom vullen we opdrachten of projecten niet alleen in met onze eigen collega’s, maar zeker ook met onze BBF’s. Deze Best Business Friends helpen ons bij opgaven waar we zelf niet aan toe komen, of specifieke kennis voor nodig hebben. Met elkaar bouwen we aan al uw projecten.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken altijd mensen!

Ervaringen van onze klanten

"Met het team, de aannemer en alle ingehuurde onderaannemers en medewerkers heeft HAEVER! een huzarenstuk geleverd!"

Bert Boerman Gedeputeerde provincie Overijssel

“HAEVER! is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Rijkswaterstaat en de gestelde eisen aan het projectteam. Hierdoor zijn ze in staat om zowel op proces- als op inhoudelijk niveau te adviseren. Dit doen ze in een open werksfeer met een goed gevoel over de relatie en het respect naar elkaar.”

Michael Huijs Manager projectbeheersing A28/A1 knooppunt Hoevelaken

"Snelle inzet op het gewenste kwaliteitsniveau, veel toegevoegde waarde en een prettige samenwerking"

Caroline van der Kleij Waterschap Rivierenland

“Enthousiast, betrokken, doortastend en kundig”

Erna Hissink projectleider bij provincie Overijssel

Onze opdrachtgevers

© 2024 - Haever

webdesign MoreCC realisatie